Strona główna projektu   |   Wejście do gry   |   Forum PL

Przyciąganie miłości, związków i ludzi - WĄTEK ZBIORCZY

doświadczenia, sukcesy i przemyślenia

Re: Przyciąganie miłości, związków i ludzi - WĄTEK ZBIORCZY

Postprzez Black » 3 cze 2016, o 12:12

Wiecie kiedy poznałam mojego partnera? Tydzień po tym jak zaczęłam stosować Hicksów. TYDZIEŃ! Wystarczyła mi jedna książka na zmianę myślenia. Już w trakcie stwierdziłam - tak, wcielam to w życie. I wiecie co zrobiłam? Wcieliłam :D Bez gadania.
Dziś mam partnera, mieszkanie (też kiedyś pisałam, że musiałabym sobie przyciągnąć, bo po rozstaniu z wieloletnim partnerem, który mnie bił, musiałam wrócić do rodziców) i jestem szczęśliwa.
Chcesz coś zmienić? Zmienisz jeśli chcesz i jeśli na to pozwolisz?
Jak przeczytałam "Prosiaka" to już potem poszły wszystkie książki Hicksów. Niedawno dostałam awans. Jak może być jeszcze lepiej? :)

Black

Postprzez emilia87 » 3 cze 2016, o 12:53

Dwupunkt ...slyszalam,czytalam Wyproboje CZyli dostac sie do energii drugiej osoby ,polaczenie serc?
Ja bym wogole Chciala jakies powazna medium co wie Ci on mysli co chce I co mam/moge zrobic Sama nigdy nie rozkminie

emilia87

Podziękował(a): 0 raz
Otrzymał(a) podziękowań: 0 raz

Postprzez LadyLady » 3 cze 2016, o 13:02

Black a którą książkę Hicksów przeczytałaś i gdzie zapoznałaś partnera jak można spytać:)?

u nas w miescie było spotkanie demostracyjne 2punktu kiedyś to się wybrałam, ale widzę, że w identyczny stan uspokojenia można się samemu wprowadzić np oddechem. też ćwiczę czasem jogę , to mi pomaga nabrać dystansu ;-), śmiać mi sie chce z samej siebie że jechałam tam tyle czasu i jeszcze byłam gotowa zapłacic pare stowek za ten kurs:)
LadyLady

Podziękował(a): 11 razy
Otrzymał(a) podziękowań: 118 razy

Postprzez emilia87 » 3 cze 2016, o 13:18

Ja mialam jechac do Wegener ale nie moglam niestety lub stety bo tezaoszczedzilam pare stow

emilia87

Postprzez Black » 3 cze 2016, o 15:39

LadyLady, przeczytaj pierwszy post motywatorni, tam na dole podałam książki, które przeczytałam i polecam :) W ogóle napisałam tam PP w pigułce.
Partnera poznałam na spacerze. Szedł z psem, który przyszedł do mnie z piłeczką :) Zagadałam, poznaliśmy się. Odkąd czytałam Hicksów to od razu wcieliłam ich nauki w życie, przez co wibrowałam wysoko ;)

Black

Postprzez emilia87 » 3 cze 2016, o 17:22

Ja odkrylam Nowy patent Jak mi przyjdzie cos zlego na mysl o nim lub o niej mowie sobie ze to bylo w serialu I nie trzepie mnie nie mam ucisku prawie

Ja czytalam tylko Pros a bedzie Ci dane bardzo duzo wnoszaca ksiazka ,ppuczajaca latwa Chciala bym zrobic jeszcze Potega two ich emocji ale jest ona za stara zeby jak gdzies dostac

emilia87

Postprzez emilia87 » 3 cze 2016, o 17:45

Aha jescze mozecie powiedziecc co to ta transformacja?? Or której wspominałam na innych watkach I jak sie jakos robi plis

emilia87

Postprzez julala » 3 cze 2016, o 17:54

Black bardzo mnie pocieszyłaś tym co napisałaś o przeczytaniu książki. Idę jutro do bibloteki, mam nadzieję, że znajdę jakąś ich książkę.
A macie może pomysł jak poprawić swoje wibracje? Dziś stała się na prawdę przykra rzecz dla mnie. Praca nad którą pracowałam pół roku poszła do śmieci. Cały dzień siedzę więc w domu, coś czytam, coś oglądam. Nie mam siły wyjść nigdzie ani z nikim się spotkać. Jakieś pytania kwantowe, sposoby by wrócić do żywych? Cierpię na bezsenność więc nie usnę jeszcze pewnie z 5-7 h i co tu robić do tej pory?

julala

Podziękował(a): 1 raz
Otrzymał(a) podziękowań: 13 razy

Postprzez emilia87 » 3 cze 2016, o 18:59

Wiecie co To jest bardzo fajne forum Zamiat skakac po google jak robilam Znalazlam to forum I tu sa wszystkie odpowiedzi I wyjasneinia jakie potrzeboje
Dzieki Bogu tu jestem bo gdyby byl taki wszechmogacy to bym tu nie siedziala

Znam hopoono ale glupio sie czuje wypoiwadajac te regulke ?
Slyszalam o zdjeciu ze mowi sie do zdjecia dobrze rzeczy I patrzy sie w nie prez kilka minut bez mrugniecia okiem To tworzy emocje , enegrie Chyba huna albo cos
Teraz mam taki akurat moment spokoju ; brak tesknoty .brak nacisku po prostu spokoj wewnetrzny Dziwne Dalej mi zalezy ,dalej chce ale taki spokoj wewnetrzny mnie naszedl Oby trwal

emilia87

Postprzez MujerERojon10 » 4 cze 2016, o 10:34

Trochę mnie nie było i tyle stron zaległości w tym wątku :)
I oczywiście jak to ja trochę sobie życie zagmatwalam. :D Poznalam/przyciągnęłam trzech facetow. Oczywiscie zajetych. Jeden z nich to nawet bardzo w moim typie. No ale zonaty ;) A za takich to ja się nie biorę. No sumienie mam i chce mieć czyste przynajmniej od teraz ;)Jedyne co mogę zaoferować to kawę, piwo itp :)
I jak na zlosc jeszcze przyplątał się były, którego chyba się nigdy nie pozbede. A już miałam nadzieję, że jak był z kobietą która kochał to im się uda a ja będę miała spokój.

I gdzie ten jedyny? :D Przynajmniej wiem jak ma wyglądać już w 100% :)

MujerERojon10

Podziękował(a): 18 razy
Otrzymał(a) podziękowań: 79 razy

Poprzednia stronaNastępna strona

« Powrót do Prawo przyciągania na codzień