Ja zaczęłam dietę, a raczej racjonalne jedzenie, bo po prostu nie mam czasu ciągle na nic, jem byle co i byle kiedy, albo w ogóle nie jem :/
Trzeba zrzucić trochę ciała.
A propos - może ciężko w to uwierzyc, ale przed jednym wyjściem byłam załamana - patrzę na siebie: no kur... świnka. No świnka. Tłusta świnka z tłustym ryjkiem, jeszcze tylko czekam na ogonek. Potem coś zaczęłam robić, poprawil mi się nastrój, doszłam do bardzo wysokich wibracji, patrzę w lustro i... no schudłam

no jak nic nagle wszystko lepiej leży, wyglądam na 3kg mniej.
Ale to raz mi siętaka sztuczka udała, za bardzo się na co dzień przejmuję, ale razem z tą "dietą" powinno się udawać częściej. Bo zawsze kiedy przechodzę na dietę to taka duma mnie rozpiera, że coś robię ze sobą, już samo to mnie wyszczupla

Ja nieskromnie polecam swoje podejście w tej chwili - chcę być najlepszą wersją siebie, naprawdę bardzo bym chciała być dla mężczyzny taką ostoją, takim światełkiem, do którego wraca po ciężkim dniu i odzyskuje siły. Taką dziewczyną, która potrafi go wygrzebać z najgorszego dołka i chcę, żeby to po prostu doceniał, widział, czuł, był wdzięczny, patrzył i nie wierzył, że mógł mieć takie szczęście i na mnie trafić

Ale żeby to osiągnąć muszę sama siebie kochać i być na wysokich wibracjach, nie jestem w stanie ofiarować mu tego świetlistego spokoju, jeśli go sama nie będę mieć
To jest naprawdę ogrooomnaa zmiana, bo wcześniej poza tym, że w sumie zawsze chciałam być taką osobą to głównie jednak szukałam tej miłości u kogo innego i akceptacji, której sama sobie nie mogłam dać. I jak często mnie było stać na bycie super dziewczyną? Jak akurat się nad sobą nie użalałam czyli cóż... lubiłam też być niedostępna, co prawda ze strachu, a nie wyrachowania, ale no jeju, jak się spotyka kogoś wyjątkowego to nie trzeba się go bać... teraz się uczę wiary w to, bo jednak to jest głęboko zakorzenione, ten strach przed porzuceniem i pokazaniem zaangażowania.
Właśnie teraz z panem X mam te obawy i różne inne, ale nie będę o tym teraz myśleć, bo mam świetny nastrój ^^