W przypadku silnych pragnień, wiary lub emocji, karty pokazują z reguły to, czego pragniesz.
Jeśli wierzysz że zajmie to 1,5 roku,to..najprawdopodobniej tak będzie.
badcrazygirl napisał(a):Black, jeżeli mamy takie dziwne uczucie w sobie, że chcemy, że powinnismy do kogoś się odezwać (nie potrafię tego opisać) to zrobić to?
Pokłóciłam się z przyjacielem w niedzielę, zachował się trochę dziecinnie, ale mniejsza i nie odzywa się do mnie, nie odpisuje na sms'y itd. A dzisiaj czuję taką dziwną potrzebę napisania do niego, czy w końcu porozmawia ze mną. Nie wiem, czy mam tą potrzebę zignorować czy napisać do niego..
Black napisał(a):Jak się czujesz myślą, że czujesz potrzebę odezwania się do niego? Boisz się jego reakcji? Boisz się tego co napisze, co zrobi? Boisz się, że może nie odpisać? Jeśli odpowiedziałaś na te pytania "tak", to lepiej nie pisz. Za inspiracją podąża się tylko wtedy kiedy dobrze się czujemy bo wówczas nie może stać się coś, czego się obawiamy, gdyż się nie obawiamy Jest nam lekko itp.
Jeśli natomiast nie odczuwasz żadnych obaw, lęku itp. to odezwij się. Żadne konflikty nie są nam w życiu potrzebneLepiej mieć czystą kartę niż chować w sobie jakieś urazy. I nie ma znaczenia kto zawinił. Wybaczanie zarówno komuś jak i sobie jest bardzo ważne.
« Powrót do Prawo przyciągania na codzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alexa [Bot], LadyLady, Yahoo [Bot] i 21 gości