A potem napisała moja koleżanka, niedawno przyjaciółka w zasadzie. Miałyśmy swojego czasu dość mocną kłótnię, potem się nie odzywałyśmy. Jakiś czas temu pomyślałam sobie, że fajnie by było, gdyby nasze kontakty wróciły do normy, żebyśmy normalnie rozmawiały iiiii... zapomniałam o tym. Skupiłam się na czym innym, a dzisiaj zauważyłam, że od kilkunastu dni ona do mnie pisze, wspiera mnie w pisaniu pracy... Więc chyba ją przyciągnęłam

I tu jest też drugi problem, bo chcę przyciągnąć byłego partnera... Ale się spinam. Tęsknie za nim, myślę o nim ciągle i próbuję być na wysokich wibracjach, ale nie mogę, bo czuje ze jest z tamtą a nie ze mną Dzisiaj znowu mi się śnił. W ogóle te sny są dziwne, bo już drugi raz sniło mi się, że mocno schudł, zrobił świetną sylwetkę i jest szczęśliwy z tamtą.
Wróżbita mi przewidział, że zejdę się z nim za 1,5 roku i jak sobie pomyślę, że jeszcze tyle czasu... Wiem, że sama się programuję, ale nie mamy żadnego kontaktu, a każda próba przyciągnięcia kontaktu z jego strony kończy sie niczym i powoli robię się bezradna...