Dziś mam tak samo

Black napisał(a):U mnie właśnie padaLeje!
A ja? Wyszłam na dwór żeby poczuć ten deszcz na sobie, żeby poczuć ten zapach, jego chłód, jego piękno. I myślałam sobie tylko o tym jaki deszcz jest cudowny i jak świat bardzo go potrzebuje.
Zachwycam się nim. Zachwycam się wszystkim co mnie otacza. I jak myślicie? Co dostaję w zamian? Jeszcze więcej rzeczy, którymi mogę się zachwycać, uwielbiać i doceniać.
Zrobiłam też obiad, bo uwielbiam gotować. Uwielbiam patrzeć jak moje posiłki smakują moim najbliższym, jak zajadają z apetytemI chyba nie muszę dodawać, że nic nie idzie mi w boczki? Po prostu gotuję z miłością, spożywam posiłki z miłością, jest to dla mnie przyjemność i kompletnie nie myślę i nie skupiam się na tym, że jedzenie może mieć jakiś efekt uboczny
Black napisał(a):Tak jeszcze troszeczkę w kwestii przyciągania konkretnych osóbOdkąd nakierowałam się na nauki Abrahama, wiem, że nie ma rzeczy niemożliwych i jeśli ktoś tak twierdzi to znaczy, że sam stawia sobie ograniczenia, a wszystko to jest dla Wszechświata pewnym rozkazem, który wydajemy.
W takim razie konkretną osobę również można przyciągnąć. Bez problemu, jeśli potrafimy operować swoimi emocjami. Po jakimś czasie przychodzi to tak naturalnie jak oddychanie, przysięgam, wiem co mówię
I teraz tak... Chcecie konkretną osobę. Ale, ale! TERAZ ta osoba Was olewa, nie jest zbyt miła, mieszka daleko, nie jest zainteresowana itp. Dodajcie sobie co chcecieA jak jest w Waszej głowie? Jak wygląda Wasze pragnienie? Chcecie tę konkretną osobę, ale w Waszej głowie, w Waszych wizualizacjach ta osoba też się tak zachowuje? Zapewne nie
To znaczy, jeśli będziecie myśleć o tym, że teraz taka jest, analizować każde zachowanie to wówczas zawsze już tak będzie, gdyż myśli którym poświęcamy naszą uwagę zgodnie z emocją, która im towarzyszy, tworzy naszą rzeczywistość. Ale jeśli będziecie mieć w głowie, że ta konkretna osoba o Was zabiega, kocha Was, widzicie w wizualizacjach jak idzie z Wami z rękę, czujecie piasek pod stopami spacerując z tą osobą po plaży wówczas Wszechświat da wam TĘ osobę. Nie tą olewająca i przykrą, ale TĘ z którą można iść przez plażę emanując miłością. TĘ osobę która o Was zabiega. Dopasowujecie się do Waszego pragnienia, jakim jest, w tym przypadku, ta konkretna osoba, ale z wizji którą macie w głowie i taka jaka chcecie.
« Powrót do Prawo przyciągania na codzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alexa [Bot], , Yahoo [Bot] i 16 gości