alice napisał(a):no i oczywiście temat warunków życia i zabijania zwierząt w hodowlach i rzeźniach. To ostatnie trudno mi przeskoczyć, bo nadal są momenty kiedy jem mięso i żałuję, że na razie nie potrafię przestać, może kiedyś.
CafeDelMar napisał(a):Ja bym chętnie na taką surową dietę przeszła tylko nie wiem jak to jest z ewentualną utratą tkanki mięśniowej jak się "fitnessuje" bo na kolacje, to ja tylko twaróg, twaróg , twaróg ;/
W przeszłości robiłam takie "dni oczyszczania" na samych owocach i powiem ,że bym mogła w ogóle "jechać" z tym do końca życia ...Nie sprawiło by mi to większego problemu.
![]()
Już nawet nie dla samej siebie ,ale dla zwierzaczków, które są zabijane
Tylko to białko mi potrzebne
Bushido napisał(a):Soja jest dobrym zrodlem bialka ; )
ale trzeba ja namoczyc i ugotowac co chyba eliminuje takie warzywo w waszej diecie ? ; )
alice napisał(a):Powpisuj w google dieta raw (lub surowa dieta) a białko, jest dużo artykułów, nawet dzisiaj je czytałam (w tym na forach o treningach)
Bushido napisał(a):Soja jest dobrym zrodlem bialka ; )
ale trzeba ja namoczyc i ugotowac co chyba eliminuje takie warzywo w waszej diecie ? ; )
Ja wcinam miesko, lubie je bardzo : D drapienizkiem jestem : D
Bushido napisał(a):trzymam sie diety o niskim indeksie glikemicznym ; )
Duzo energi duzo sil, cialo zdrowe bo ma wszytsko czego potrzebuje no i miesnie rosna
no i cialo szczuple ; ) aaaa i jeszcze teki fakt ze sie nie choruje ; )
Bushido napisał(a):sukcesow wszytskim
widze ze na tym forum kochane ludziska rozwijaja sie w wielu plaszczyznach : D
to ja zdradze ze oprocz PP i diety cwicze jeszcze p90x ; ) a co rozwijac sie trzeba i dbac o siebie ; D
« Powrót do Prawo przyciągania na codzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alexa [Bot], , Yahoo [Bot] i 10 gości