btw jak ty mnie bedziesz tak draznic tym drapieznikiem bez lodowki to i ciebie kiedys z ukrycia upoluje zobaczysz : D na czczo jak sama pisalas ; D
Nie wiem co masz do IG ale juz na stracie nie masz racji wedle mojej racji : D
pare miechow temu wykonywalem siedzacy tryb pracy 12/14h dziennie przy kompie, zero aktywnosci wiekszej, do tego jadlem co wszyscy i skutek byl masakryczny : )
pozniej przestawilem sie na IG i samo bez jakichkolwiek cwiczen zeszlo 10kg : ) wrocila energia chcec do zycia i sila
smiac mi sie chce bo ludzie sie zazynaja dietami cwiczeniami jakimis innymi pierdolami a nic wiecej nie trzeba jak poprostu odzywiac sie zdrowo i organizm sam wroci do rownowagi czuli do szczuplej sylwetki
to co robia ludzie dookola to takie troche wylewanie wody z dziurawej lodki, siedza biedaki dniami i nocami az w koncu wybiora ta wode i maja sucho pod nogami wtedy szczyca sie swoimi sukcesami jacy to sa wielcy : D
ale za chwile psikus do lodki nadal dolewa sie woda i oni znowu musza ja wylewac : )
nie lepiej poprostu zatkac ta dziure, walnac sie na sloneczku i woda sobie spokojnie sama wyparuje ? : D
mozna tej jej troche wylac nie widze przeszkod : ) w koncu nie wlewa sie jej wiecej wiec po co sie meczyc : )
ogolnie nie schudniesz i nie bedziesz zdrowy jesli caly czas zresz za przeproszeniem gowno : )
mozesz cwiczyc jak glupi shcudniesz super ale za chwile znowu przytyjesz bo dostawa gowna nie zostala przerwana : )
odetnij dostawy nawozu do organizmu to on juz sobie sam poradzi z tym syfem w srodku, powoli skutecznie : )
Co do p90x
zapytaj pod koniec roku : ) ja juz widze zmiany w ciele ; D jest ladnie ale bedzie pieknie ; )
sukcesow ; )