....w momencie poczęcia ?? ale mówisz o plemniku osobno i komorce jajowej osobno czy o tych mitochondriach ?
Cóż ok chcesz odpowiedzi to na nią czekaj ...każdy ma to na co oczekuje

Anielka napisał(a):makata napisał(a):A jak tak się zastanawiam a po kiedy mi drążyć DLACZEGO ( hi hi ) ktoś sie urodzil w rodzinie patologicznej ? Po kiego grzyba mnie to potrzebne? Mnie to nie interesuje w ogóle mnie nie obchodzi ale ...może być tak jak wspominała tez Eliza S. że jak odczuwamy dyskomfort ,coś ciągle powraca do nas to dlatego że energia tego jest nam znana ...zatem Anielko jaka Tobie energia jest znana ze tak ciągle pytasz pytasz i krążysz wokół jednego tematu ? Jaki osąd masz na ten temat?
P.S " hi hi " z powodu zadania pytania "dlaczego"
Drąże temat bo czekam na odpowiedz.
Boże makata zlituj sie. Chodzi o to, że ludzie wymyslili ze przekonania nabywamy...od srodowiska. Ale przeciez człowiek zaczyna doświadczać już w momencie poczęcia, więc dlaczego wybrał takie a nie inne doswiadczenia? Jakie przekonania doprowadziły go do tego że np. wybrał takie życie. No nie dotrzesz do tego dlaczego wybrałas np. taką matke i ojca, czy zycie w patologii bo nie pamiętasz... Nie pamietasz wielu rzeczy, nie wiesz co tak naprawdę powoduje ze idziesz taka droga a nie inna i że dokonujesz takich wyborów. A o tym własnie decydują przekonania. Jesli więc ktos twierdzi że praca z przekonaniami to podstawa kreacji to bzdury gada.
Smile napisał(a):Albo te uśmiechy na twarzach par, takie... wiecie jakie... takie, że widać, że motylki w brzuszkach im grasują, tak sobie troszkę baraszkują w tych brzuszkach, tak odrobinkę, tak sobie pływają, latają troszeczkę w tych brzuszkach tych par pięknych, tak ponętnych, i to ona zgrabna i to on przystojny, no dobrali się, dobrali. Aż się teraz śmieję z nadmiaru ekscytacji. Lubicie, Lubicie? Bo ja kocham.
Smile napisał(a):Najfajniej jest jak wszystko się przez cały dzień udaje, kochacie to? Ta piękna harmonia, gdy zawsze jesteśmy w odpowiednim miejscu i czasie, jak w jakimś filmie.Samo skupianie się na tym powoduje u mnie uśmiech teraz.
Lubię wyobrażać sobie takie zaskoczenie, swoją reakcję na to, że wszystko idzie tak idealnie. I potem jeszcze fajniej, jak po wyobrażaniu sobie tego, rzeczywiście tak się dzieje na następny dzień. Sama przyjemność. Lubicie tak?
Smile napisał(a):Najfajniej jest jak wszystko się przez cały dzień udaje, kochacie to? Ta piękna harmonia, gdy zawsze jesteśmy w odpowiednim miejscu i czasie, jak w jakimś filmie.Samo skupianie się na tym powoduje u mnie uśmiech teraz.
Lubię wyobrażać sobie takie zaskoczenie, swoją reakcję na to, że wszystko idzie tak idealnie. I potem jeszcze fajniej, jak po wyobrażaniu sobie tego, rzeczywiście tak się dzieje na następny dzień. Sama przyjemność. Lubicie tak?
zwyklakobieta napisał(a):a jeszcze co do tej pewności, to przyszedł mi może trochę dziwny przykład, ale w sumie...
skoro ludzie kiedys byli PEWNI, że ziemia jest płaska, to czemu takowa nie była? Nie sądzę, żeby jeden Kopernik miał siłę przeciwdziałać pewności pozostałych
- może głupie pytanie, ale nie rozumiem tego też
zdecydowana napisał(a): Gold to Ty ?
« Powrót do Prawo przyciągania na codzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alexa [Bot], , Yahoo [Bot] i 15 gości