Jak dla mnie to pod manipulacje podchodzi no ale jeszcze z kilka razy spróbuje

Ilona81 napisał(a):Powiem Wam, że jestem w szoku. Wypróbowałam tą technikę nocnej sugestii. W nocy obudziłam się. Wiedziałam po co się obudziłam i zrobiłam tą technikę, o której tam była mowa. Potem spojrzałam na zegarek, było po 4. Ja nieraz w nocy się budzę i samo obudzenie dziwne dla mnie nie było ale fakt, że od razu wiedziałam czemu się obudziłam już mnie zaskoczył.
Aliss napisał(a):Ilona81 napisał(a):Powiem Wam, że jestem w szoku. Wypróbowałam tą technikę nocnej sugestii. W nocy obudziłam się. Wiedziałam po co się obudziłam i zrobiłam tą technikę, o której tam była mowa. Potem spojrzałam na zegarek, było po 4. Ja nieraz w nocy się budzę i samo obudzenie dziwne dla mnie nie było ale fakt, że od razu wiedziałam czemu się obudziłam już mnie zaskoczył.
Jesli sama siebie uznasz za manipulatorke to ok.
Ilona81 napisał(a):Aliss napisał(a):Ilona81 napisał(a):Powiem Wam, że jestem w szoku. Wypróbowałam tą technikę nocnej sugestii. W nocy obudziłam się. Wiedziałam po co się obudziłam i zrobiłam tą technikę, o której tam była mowa. Potem spojrzałam na zegarek, było po 4. Ja nieraz w nocy się budzę i samo obudzenie dziwne dla mnie nie było ale fakt, że od razu wiedziałam czemu się obudziłam już mnie zaskoczył.
Jesli sama siebie uznasz za manipulatorke to ok.
No sorki, ale ja bym nie chciała żeby ktoś w nocy działał na moją podświadomość w jakiś tam sposób;) ale tak jak napisałam, wypróbuje to jeszcze z kilka razygeneralnie działa bo się obudziłam i wiedziałam po co
) A jak zadziała na tą osobę to Wam napiszę
![]()
« Powrót do Prawo przyciągania na codzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alexa [Bot], , Yahoo [Bot] i 14 gości