|
LadyLady napisał(a):Powiedzcie mi jak sobie radzicie z odpuszczeniem później ? Bo ciężko poznać miłość w takim stanie wyczekiwania, że musi się ktoś pojawiać po tych 3 tygodniach, obserwowania każdego pojawiającego się faceta i się zastanawiania czy to już to...
M3chocolate napisał(a):heh ,czy mozna przyciagnac myslami nawet jak sie go nie zna a wiesz jak wyglada?
izabelinek napisał(a):Technika Pani Wandy to jest programowanie nocne z Metody Silvy. które można zastosować do wszystkiego. Ciekawa jestem waszych efektów. Ja kiedyś próbowałam programować inne rzeczy i nawet się budziłam w nocy tylko jakoś nigdy nie mogłam dokończyć programowania, bo usypiałam Nie wiem czy ja akurat nie wychwyciłam tego czy Pani Wanda nie mówiła o tym, bo w metodzie Silvy, której Pani Wanda kiedyś była wykładowcą jest powiedziane, że trzeba się wprowadzić w stan alpha i w tym stanie mówić co się chce. I ja z reguły wprowadzałam się w ten stan, zaczynałam programowanie i usypiałam
portmonetka napisał(a):Aliss napisał(a):Hej portmanetko![]()
Znam ta metode z tej ksiazki : http://www.ceneo.pl/1000825#tab=spec
w niej autorka fajnie naposala jak skladac pisemne zamowienia do uniwersum![]()
Mozna wszystko sobie zamowic nie tylko chlopa
Hej Aliss![]()
Dzięki za informację o książce, na pewno przeczytam.A może napisz coś więcej na ten temat,czy składałaś w ten sposób jakieś "zamówienia"? Bardzo jestem ciekawa efektów![]()
A moje"zamówienie"pewnie nie wyszło jak należybo nie znałam instrukcji obsługi jak poprawnie napisać taki list
Nic to,napiszę drugi tylko muszę też zrobić porządek w mojej podświadomości
« Powrót do Prawo przyciągania na codzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alexa [Bot] i 12 gości