Dlatego ja jestem zwolennikiem szukania własnych dowodów.
Poza tym nie wiem czemu ten filmik cie zniechęcił skoro on nijak sie ma do PP a i tak na koniec brzmi optymistycznie bo jednak z doświadczeń wykonywanych na ludziach okazuje sie ze daje to jakieś efekty.
Pamiętaj ze każdy człowiek jest indywidualnością, ma swoje życie, swój system przekonań i swoją wiarę. Można przeprowadzić badania na 1000 osobach i żadna może nie potwierdzać prawa przyciągania bo wszystkie okażą sie słabym materiałem do tego.
Według mnie trzeba szukać własnych dowodów i metod a nie wierzyć innym na słowo czy to są ZA czy PRZECIW

A gdyby to było takie proste to większość ludzi doznawała by samouleczenia czy wiodłoby im sie dobrze. Jednak nie każdy ma taka wiarę i nie każdy potrafi sie modlić. PP działa na prostych zasadach ale trzymać sie ich w życiu samemu to nie takie łatwe a tym bardziej jak robi sie to totalnie nieświadomie

Szukaj swoich dowodów. Może masz już jakieś historie z nieświadomym przyciągnięciem , od tego zacznij i od historii ludzi którym sie udało coś osiągnąć

podejrzewam ze 99% (strzelam ) ludzi nie opanuje nigdy czegoś takiego jak świadome przyciaganie