Strona główna projektu   |   Wejście do gry   |   Forum PL

Przyciąganie miłości, związków i ludzi - WĄTEK ZBIORCZY

doświadczenia, sukcesy i przemyślenia

Re: Przyciąganie miłości, związków i ludzi - WĄTEK ZBIORCZY

Postprzez Black » 6 cze 2016, o 22:20

Wiem, widziałam :)
Ale czytanie nie wystarczy, trzeba jeszcze wcielić to w życie. A tam jest wszystko w pigułce. Potem nie ma już żadnych problemów i komplikacji bo dostajesz to, czego pragniesz. Obecnie jesteś w fazie "dostaję to na czym się skupiam i czym wibruję". W sumie to jedno i to samo, ale skupiać można się też na tym czego się nie chce więc czas przesunąć się na "dostaję wszystko, czego pragnę BO tym wibruję".

Tych uczuć jest oczywiście o wiele więcej. Wiadomo, które można włożyć do kategorii negatywnych a które do pozytywnych. Od nas zależy w którą stronę pociągniemy dźwignię. Tak samo jak z prowadzeniem samochodu - skręcisz w lewo to pojedziesz w lewo, nie w prawo. Decyduj - od tego zależy wszystko: partner X, partner Y, miłość ogólna (jajko niespodzianka), pieniądze, praca, mieszkanie itp. itd.

Black

Postprzez Black » 6 cze 2016, o 22:38

Skoro przeczytałaś pierwszy post to teraz przeczytaj swój :) Przeczytaj go uważnie i pamiętając, że jesteś wyłącznym twórcą swojej rzeczywistości, odpowiedz sobie na pytania:
- czy naprawdę i zawsze skupiam się na tym czego chcę?
- jakie uczucia dominują w moim życiu i tym poście? (wypisz je i porównaj ze skalą wibracji)
- czy stawiam opór na drodze swojego pragnienia? (wypisz jaki stawiasz opór)
- czy wiem dlaczego techniki nie przynoszą mi rezultatów? do czego służą techniki i jakie JA muszę spełnić wymogi by okazały się skuteczne?
- czy płynę z prądem czy analizuję moje przeszłe doświadczenia?
- czy mogę wszystko?

Będziesz miała odpowiedź co i dlaczego jest nie tak :) A zastosowując się do pierwszego posta i wdrażając go praktycznie w życie, sprawisz, że będzie jak chcesz.

Zniweluj to co wypiszesz. Stwórz kontrast. Ćwicz :) Bo to jak będzie zależy tylko od Ciebie.

Black

Postprzez piwonia » 6 cze 2016, o 23:32

Dziękuję ☺Zupełnie nie rozumiem sensu / odpowiedzi w snach,po "szklance wody".

piwonia

Podziękował(a): 0 raz
Otrzymał(a) podziękowań: 1 raz

Postprzez Black » 6 cze 2016, o 23:38

Ze snami i wszelkimi znakami po technikach jest tak, że są one całkowicie indywidualne i tylko Ty możesz rozszyfrować co dla Ciebie oznaczają. Np. coś, co jest znakiem dla Ciebie, nie będzie nim dla mnie :)

Black

Postprzez bianka85 » 7 cze 2016, o 04:17

Nicky napisał(a):
bianka85 napisał(a): Nie ma wielkiego wow z mojej strony, nie ma tak jak pisali hicksowie, że"rozpoznasz twarz, która rozpozna Ciebie"itp.....

To mnie zaintrygowało, co Hicksowie konkretnie pisali na ten temat? (rozpoznawania prawdziwej miłości)? Ma ktoś linka??

Linka nie mam, ale pamiętam, że hicksowie mówili (chyba słyszałam na youtubie ), ze jak nie pozna Tego Kogoś to nagle wszystko stanie się jasne, nie będzie żadnych wątpliwości. Nie miałam nigdy czegoś takiego, ale bardzo na to czekałam odkąd to usłyszałam. Wyobrazalam sobie właśnie coś takiego :)
Black nie analizuje, ale myślę że nie mogę myśleć tylko o sobie :) gość jest zakochany, powiedział mi to wprost :).....a ja.....ok, żyję chwilą obecną, ale z drugiej strony wiem, że jak nadal tak będzie z mojej strony wyglądało to trzeba będzie za jakiś czas jednak zakończyć temat. Zobaczymy. Czuję też że nie miałabym oporu teraz tak zrobić gdyby pojawił się nagle KTOŚ. Wiecie o co chodzi:) z ddrugiej strony jest miło więc czas pokaże.
Z każdym dniem, we wszystkim staję się coraz lepsza i lepsza :)

bianka85

Otrzymał(a) podziękowań: 47 razy

Postprzez Black » 7 cze 2016, o 05:21

No niestety dużo analizujesz, co widać w postach, a niepotrzebnie. To nie jest kwestia myślenia o sobie czy nie - jak jest TERAZ dobrze, co sama napisałaś wcześniej, to pozwól, że niech będzie nadal tak jak jest i na tym się skupiaj. W każdej dziedzinie życie. Nie wychodź myślami poza to co dzieje się teraz. Bo oprócz tego rozmyślasz też nad tym czy może pojawi się ktoś inny. Zastanawiasz się nad innymi możliwościami. To też jest analiza. Jeśli widzisz, że on jest zakochany a Ty nie, to może po prostu nie wychodź za daleko w tej relacji dopóki się nie upewnisz. Spotykajcie się, niech nadal jest miło i fajnie, nikt nie mówi żeby wszystko rzucać i przekreślać bo nie masz w brzuchu motyli. Po prostu musisz się upewnić czy naprawdę jest fajnie czy robisz to tylko dlatego, że pojawił się jakiś mężczyzna a Tobie tego brakowało. Całując się itp. idziesz coraz bardziej naprzód, dając mu nadzieję i szczęście. Być może sama w ten sposób chcesz siebie sprawdzić, swoje uczucia, ale jest jeszcze on. Zdajesz sobie sprawę co będzie kiedy nagle pojawi się, jak to piszesz, "ktoś"? Wiem sama po sobie, że kiedy ktoś mi dawał taką nadzieję bo ja byłam zakochana a potem stwierdził, że "sorry, ale nie", to nie było mi miło i poczułam się jak ktoś z listy rezerwowej. I jeśli nie chcesz myśleć tylko o sobie, jak napisałaś wyżej, to po prostu weź to pod uwagę już teraz ;)
Bądź zgodna sama ze sobą i ciesz się dniem dzisiejszym. Zawsze.

Black

Postprzez bianka85 » 7 cze 2016, o 07:08

TERAZ Jest dobrze, to fakt, a analizować zdecydowanie muszę mniej. Najlepiej w ogóle. Wiesz co, nie jest tak, że w ogóle nie ma tych motyli. Masz rację, z tym co piszesz, że nie mogę tak czekać, aż pojawi się ktoś. To też nie jest tak do końca, nie wiem jak to określić, chyba po prostu nadmierna analiza. Pojawia mi się tez porównywanie początków znajomości z ex mężem. To oczywiście też niepotrzebnie. Masz rację Black, jak zwykle zresztą. Muszę dac temu czas, ale chcę też dac szansę. Bo tak naprawdę do tej pory nie zdarzyło się nic co by wywołało u mnie chęć uciekania w sina dal. Owszem mega zauroczenia nie ma, ale może jest coś co rodzi się bardzo powoli i to też nie oznacza że jest gorsze od nagłej strzały amora. Dobra, koniec analizy.

bianka85

Postprzez Black » 7 cze 2016, o 07:15

Dokładnie to mam na myśli :) To właśnie ta analiza sprawia, że czujesz jak czujesz. Czy coś w tym rodzaju. Najlepiej pozwolić temu płynąć z prądem, nie porównywać do męża bo to zakończony etap a każdy związek rozwija się inaczej. Ciesz się tym co jest teraz, nie zwracaj uwagi na to co może być, a będzie najlepiej jak być może. Życie tu i teraz oraz brak analizy wszystkiego nie ma nic wspólnego z egoizmem, zapewniam. Wręcz czyni człowieka szczęśliwym i otwartym na wszystko co najlepsze (jeśli odpowiednio wibrujesz). Otwórz się na to. Powodzenia ;)

Black

Postprzez MujerERojon10 » 7 cze 2016, o 08:09

Bianka
Carpe Diem! Narzekalas, że nikt się nie pokazuje itp. Miałaś ochotę na romans, źle Ci było samej. Teraz pojawił się facet i też masz problem. Jak z Twojej strony nic się nie pojawi to możesz za pomocą PP bo odsunąć od siebie, a wtedy go nie zranisz :)Mamy tu jedna taka osobe ktora to potrafi więc i Tobie się uda :)

MujerERojon10

Podziękował(a): 18 razy
Otrzymał(a) podziękowań: 80 razy

Postprzez bianka85 » 7 cze 2016, o 09:30

Ależ ja wcale nie narzekam, że ktoś się pojawił :) Wczoraj był naprawdę bardzo udany dzień i zapowiada się też fajny weekend. Niczym się juz nie martwię, a co będzie dalej to się zobaczy. Tak czy inaczej się cieszę, że coś u mnie ruszyło w tej kwestii :)

bianka85

Poprzednia stronaNastępna strona

« Powrót do Prawo przyciągania na codzień