MujerERojon10 napisał(a):Anielka
NiesamowiteA może to jest ten sam koleś? No przecież może występować w teledysku jakiś Polak:)
Gdyby to był ten sam to jeszcze pół biedy, bo może się zdarzyć

MujerERojon10 napisał(a):Anielka
NiesamowiteA może to jest ten sam koleś? No przecież może występować w teledysku jakiś Polak:)
Nicky napisał(a):Anielko, a może z tym Twoim tajemniczym panem wyniknie jakiś fajny romans??![]()
![]()
Anielka napisał(a):MujerERojon10 napisał(a):Anielka
Gdyby to był ten sam to jeszcze pół biedy, bo może się zdarzyćale to nie ten koleś. Zaskakuująca jest tu zbiezność aż tylu elementów i tego, że ja wcześniej czułam to zanim się stało... Ale liczb w totka to cholera wyczuć nie mogę!!!
magicmind napisał(a):Anielko a czy to nie jest tak ze postrzegasz przez jakieś negatywne przekonania na temat młodszych facetów?
Może z jednej strony Cię to pociąga a z drugiej sie tego obawiasz i sobie odmawiasz tej przyjemności
Moim zdaniem to nie było przeczucie tylko kreacja. Oczywiście nie interpretuję tego dogłębnie bo to mogła być po prostu odpowiedź na te wszystkie uczucia które chciałaś doświadczyć i filmik cie zainspirował i je rozbudził.
To nie musi oczywiście nic konkretnego znaczyć i że ten facet by był super itd.
Ale jakbyś przerobiła przekonania to przecież możesz mieć młodszego dobrego faceta z którym będziesz szczęśliwa
Anielka napisał(a):magicmind napisał(a):Anielko a czy to nie jest tak ze postrzegasz przez jakieś negatywne przekonania na temat młodszych facetów?
Może z jednej strony Cię to pociąga a z drugiej sie tego obawiasz i sobie odmawiasz tej przyjemności
Moim zdaniem to nie było przeczucie tylko kreacja. Oczywiście nie interpretuję tego dogłębnie bo to mogła być po prostu odpowiedź na te wszystkie uczucia które chciałaś doświadczyć i filmik cie zainspirował i je rozbudził.
To nie musi oczywiście nic konkretnego znaczyć i że ten facet by był super itd.
Ale jakbyś przerobiła przekonania to przecież możesz mieć młodszego dobrego faceta z którym będziesz szczęśliwa...no to sie przyznam
...zawracał mi głowę przez ostatni czas taki jeden "młodszy" ale wyszły ze mnie takie fatalne rzeczy że az sama nie wierzyłam, że jej mam. No i z młodszym nie wyszło bo nawet na randkę z nim nie poszłam...
no i ostatnio pomyslałam, że chce się z niego wyleczyć i najlatwiej spotkać innego... I zaraz pojechałam do tego lasu...No to jest...młodszy o rok od poprzedniego... jestem załamana. Co robić. Pomóżcie.!!!
...żartuję oczywiście z tą pomocą.
Magicmind... są pewne granice "młodszego", a tu coraz gorzej, nie w tą stronę idzie)
Scarlett napisał(a):O, widzę, że Rafał dodał nowy filmik
W ogóle polecam jego filmiki odnośnie PP. Wszystkie, od początku z playlisty "Prawo przyciągania".
A teraz inaczej...
Jeśli ktoś byłby zainteresowany nagraniami do zmian przekonań i ogólnie programowania podświadomości to piszcie, chętnie się podzielę
« Powrót do Prawo przyciągania na codzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alexa [Bot], badcrazygirl, eMka, , lawendaa, lifeisamiracle, maagdaa160 i 22 gości