Nicky napisał(a):Aliss dzięki za ten wpis, wyobraź sobie że właśnie dziś myślałam o tym jakie to wkurzające, że ja ciągle pracuję jak mroweczka zarabiając kasę a ta kasa ciągle się rozchodzi na jakieś głupoty i to nie ja jestem osobą, która te pieniądze wydaje...wow! No ale jak to przekonanie zwalczyć?!
Odkreuj tyle razy az zauwazysz zmiane
np. Wszedzie tam gdzie uznalam ze pieniadze sa satysfakcja tylko z pracy teraz zniszcze i odkreuje ....
Jakby to bylo gdyby pieniadze przychodzily do mnie z rozmaitych zrodel i wszystko co mi na to nie pozwala , teraz zniszcze i odkreuje ..... odkreuj wszystko co Ci przyjdzie na mysl .
I polecam proces ktory mozesz robic codziennie tak dlugo az ta waznosc Ci sie pokaze i tez to odkreuj a proces brzmi :
Co uczyniłam tak ważnym w nigdy nie wygraniu w lotto, w nigdy nie posiadaniu łatwości z pieniędzmi, w nigdy nie wysypywaniu pieniędzy z rękawa,w nigdy nie dostawaniu pieniedzy w prezencie co sprawia, że wiecznie próbuje udowodnić sobie, że zasługuje i zarabiam wyłącznie poprzez pracę, wysiłek, cierpienie i walkę? i wszystko co sie pod tym kryje ...............
Jest jeszcze jedna wazna kwestja o ktorej warto pamietac , otoz pamietasz jak metoda dwupunktowa poleca przebywanie w polu serca podczas dwupunktu ?? w tym wszystkim nie chodzi o pole serca jako takie , chodzi o nasze cialo fizyczne , my mozemy kreowac tylko za pomoca naszego ciala fizycznego , poniewasz bez ciala nie jestesmy w stanie doswiadczac fizycznosci . Warto wiec nauczyc sie jak najczesciej przebywac w ciele , wielu ludzi nie zdaje sobie sprawy z tego ze czesto sa obok ciala i robja rozne techniki a tu dooooopa blada . Mozna wchodzic w pole serca ale jesli ktos ma z tym trodnosci mozna tez wziasc kilka glebokich oddechow odczuwajac jak brzuch sie unosi i opada , dotknac twarzy i dac komede - jestem w ciele .