ciśnieniomierz lekarski
stetoskop.net.pl |
zxc napisał(a):Tak jak w tytule, bez tabletek, skutecznie bez stresu przed ciśnieniomierzem i na jego widok? Nienawidzę pomiaru ciśnienia, pobierania krwi i tego typu praktyk.
AKM napisał(a):Marku jak to jest, że ważę +/- 60~62 kg a nieraz potrafię zjeść za dwóch..? Poważnie też chciałbym przybrać na wadze i nieco urosnąć ale mogę jeść i jeść i nic.
AKM napisał(a):Pewnie powiesz mi, że to kwestia moich przekonań ale ja nie mam zielonego pojęcia jakich.
czynnik_omega napisał(a):zxc napisał(a):Tak jak w tytule, bez tabletek, skutecznie bez stresu przed ciśnieniomierzem i na jego widok? Nienawidzę pomiaru ciśnienia, pobierania krwi i tego typu praktyk.
Przeczytaj http://www.abraham-bank.org/forum-pl/post24029.html?hilit=miracle%20man#p24029
W kontekście tego co pisałem wtedy ostatnio bawię się swoją wagą. Np. w zeszłym roku ważyłem 74 kilo a postanowiłem że chcę ważyć 65 (tak po prostu, bez jakiegoś __świadomego___ celu). Zajęło mi to 3 miesiące. Bez żadnych diet, bez żadnych "eliksirów". Po prostu głębokie postanowienie.
Ale 65 to troszkę za mało (trochę mi zimno), więc ostatnio postanowiłem 68 kilo. Bach ! w ciągu 3 tygodni stabilne 68.
MOŻESZ WSZYSTKO !!!
Musisz tylko chcieć.
Pozdrawiam.
Marek.
yuuko99 napisał(a):Świadomie uległy zmianie pana nawyki? Mogę prosić o nieco więcej na ten właśnie temat?
Cellerman napisał(a):Jeśli chodzi o wagę znakomicie - GRATULUJE. A czy jeśli chodzi o WZROST zasady te same?
« Powrót do Prawo przyciągania na codzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alexa [Bot], i 12 gości