makata napisał(a):Ja nic nie sugeruje tylko wiem ze sarkazm,zlosliwosci swiadcza ze jestesmy na niskich wibracjach ...naszym wyborem jest na jakich wibracjach chcemy byc prawda?Chcemy unosic sie lotem koszacym ku ziemi to taplajmy sie w niskich emocjacha jak chcemy jak ptak sxybowac no to moi kochani do tego potrzeba wysokich wibracji
Alexa napisał(a):Wycieczkę do TajlandiiJuż za miesiąc
Zawsze o tym marzyłam
To udało mi się przyciągnąć. Bardzo się cieszę
Prawdopodobnie to mój ostatni post, bo w temacie pp nie mam już nic do dodania od całkiem długiego czasu i pewnie tak już zostanie, ale chciałam napisać jeszcze tylko to jedno, co "odkryłam" (hihi) i nie chcę zabrać "mojego" odkrycia tylko ze sobą.
Gdy ktoś modli się za Was - to ma moc większą, niż gdy modlicie się o coś sami.
Sprawdziłam "metodę" na sobie w kluczowej dla mojej rodziny sprawie, inne historie też jej skuteczność potwierdzają.
Więc jakby Wam kiedyś przyszło szturmować Niebo w jakiejś bardzo ważnej sprawie, to pamiętajcie.![]()
Może jeszcze słówko... cała moja przygoda z pp skończyła się "przyjaźnią" z Bogiem. Nie powiem że Bóg wysłuchuje mnie we wszystkim, ale przyuważyłam (bo musiało upłynąć ileś czasu i ileś rzeczy się wydarzyć musiało), że moje szczere, takie czyste z serca płynące prośby są wysłuchiwane. Wszystko o co poprosiłam z miłości (uczuciem, myślą, słowami) stało się. I to jakoś tak cichaczem wślizguje się jakby cicha, łagodna fala, nawet nie wiem kiedy. I właśnie chodzi o to w tym, że te moje prośby dotyczyły innych ludzi najczęściej. (MIŁOŚĆ)
Ale to powyższe o szturmie to był Szturm - mój upierdliwy i hałaśliwy pewnie tam dla Nieba, no i angażowałam do mojej sprawy innych bez żenady - takich, którzy nie mieli interesu w mojej sprawie i którzy niczego nie zyskali. (BEZINTERESOWNOŚĆ)
Powodzenia Wam życzę na Waszej drodze. Niech Was Bóg błogosławi. Pa!
Czarodziejka napisał(a):Marek definitywnie pokazał mi na czym polega pp, TAKIE WŁAŚNIE JEST PP
« Powrót do Prawo przyciągania na codzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alexa [Bot], Yahoo [Bot] i 14 gości