Bushido napisał(a):Wizualizacja drogo do celu jesli cel jest odlegly i skaplikowany
jesli chcesz auto to normlanie cel koncowy
A to już zależy jak komu pasuje, chociaż też jestem za końcowym
Jeśli chcesz przyciągnąć wymarzoną (i dochodową pracę) oraz samochód to wtedy wizualizacje krok po kroku mogą być dobre, wszystko Ci sie łączy - zdobywasz prace, zarabiasz grube pieniądze, kupujesz samochód
Ustalasz sobie całą drogę, zaliczając po kolei wszystkie cele

makata napisał(a):...hmm ale jak ja mam analizować krok po kroku moją drogę do osiągnięcia celu to po co mi pp czy inne takie? skoro sobie planuję od A- Z gdzie w takim razie macie tutaj odpuszczenie?
Tzn nie chodzi o dokładne analizowanie drogi tylko o przyciąganie kolejnych etapów (jak w powyższym przykładzie). Odpuszczenie wedle uznania, możesz wszystko na raz, możesz kolejno;p
Np. wizualizujesz znajomości -> praca -> samochód
Pierwsze odpuszczasz najwcześniej. Po czasie poznajesz ludzi, dzięki którym łatwiej Ci sie rozwijać i masz większą szansę na zdobycie wymarzonej pracy, więc wizuale pracy również odpuszczasz. Widzisz, że zaczynasz zarabiać coraz większe pieniądze, więc odpuszczasz samochód.
magicmind napisał(a):No i dobrze ze masz to doświadczenie bo wiesz co musisz zrobić aby rzucić zaklęcie.
dorzuć jeszcze do tego tylko takie przekonanie ,że nie będziesz musiał na to długo czekać
Jakbym wiedział co musze zrobić aby wprowadzić sie w taki stan jak wtedy i rzucić zaklęcie to w tym momencie bym do Ciebie pisał z willi w Nowej Zelandii/Galapagos/Karaibach

To był całkowity przypadek

Ale doświadczenie na prawde niesamowite