olator, Nie rozmyślaj nad tym co musi się wydarzyć. Nie myśl o tym jak musi się coś stać. Nie zastanawiaj się czy to może mieć znaczenie czy nie. Stosując świadomie PP nie powinno się tego robić. Wszechświat często nas zaskakuje więc żyje się tu i teraz, jest się otwartym na to co dzieje się wokół. Jedno wiem na pewno - mając dobre wibracje i dobre przekonania, cały Wszechświat nam sprzyja i zawsze wszystko idzie w dobrym kierunku. Nawet jeśli początkowo wydaje nam się, że nie albo że świat się zawalił. Często porównuje to do drogi. Widzimy tylko to co przed nami, a nie to co jest daleko albo za życiowymi zakrętami
bianka85, ale dostrzeż kochana dobre strony, szukaj plusów

A plus jest taki, że wiesz, że to przekonania. Że to tylko takich chochlik w Twojej głowie

Pozbądź się go. Wiem, że dla jednych jest to cięższe, dla drugich lżejsze. Aczkolwiek przekonania, że "Mam 31 lat więc już na wiele rzeczy jest za późno" jest na pewno szkodliwym przekonaniem, a nie chcemy sobie szkodzić, prawda? Kolejny plus: wyglądasz młodo. Choć dla mnie wiek 31 lat nie jest żadną starością ani skreślaniem z życia. Masz tyle lat i na tyle lat wyglądasz, na ile się czujesz, o! Ale jeśli wygląd ma być dla Ciebie plusem to weź to jako plus

Może na pocieszenie. Mój wujek ma za sobą dwa rozwody. Miał złe przekonania o kobietach i niestety trafiał na takie, które lubię leżeć i pachnieć oraz otaczać się pieniędzmi. Harował więc jak wół a panie o wszystko miały pretensje i oczywiście one zarządzały wypłatą, potem go zdradzały. Ale jak się wku****ił, zabrał za siebie to teraz ma naprawdę fajną babkę, widać, że są do siebie podobni, zgrani, moja mama bardzo się z nią zaprzyjaźniła co mnie cieszy bo nie miała z kim wychodzić w domu. Teraz do mnie dzwoni i mówi, że gdzieś wychodzą, coś robią, dzwonią do siebie.
Kolejny pan ma 36 lat i zawsze był sam. Marzył mu się dom, żona dzieci. Pewnego dnia jechał do pracy i zobaczył śliczną blondynkę. Uśmiechnął się do niej, pomachał ręką, ona odwzajemniła. Następnego dnia zagadał do niej i dziś planują już ślub (mają w 2017!). Wiek nie skreśla kochana! Nie myśl tak bo naprawdę to zmaterializujesz, a tego nie chcemy
Ostatnio edytowano 17 mar 2016, o 08:56 przez Scarlett, łącznie edytowano 1 raz