napisalem ci wczesniej przeczytaj ksiazke
nic wiecej sie nie dowiesz bez wiedzy w niej zawartej
mozesz zadac miliard nowych pytan i nic to nie zmieni
sukcesow
			tom2244 napisał(a):No ale przekonania można zmienić, a co z emocjami? np. ktoś długie miesiące czy lata mógł nas skrzywdzić, możemy mu wybaczyć zmieniając myślenie o nim, przekonania. Nie wiadomo jednak co z ewentualnymi stłumionymi emocjami. Może nie być nowych emocji na myśl o takiej osobie, ale właśnie co z tymi które jednak zdążyły zaistnieć dawno temu ?

Bushido napisał(a):TO tez twoj program wiesz ? : D
Nie moglem sie powstrzymac ; )
Nasze zycie to suma naszych przekonan ; )
buziaki ludki

tom2244 napisał(a):No ale przekonania można zmienić, a co z emocjami? np. ktoś długie miesiące czy lata mógł nas skrzywdzić, możemy mu wybaczyć zmieniając myślenie o nim, przekonania. Nie wiadomo jednak co z ewentualnymi stłumionymi emocjami. Może nie być nowych emocji na myśl o takiej osobie, ale właśnie co z tymi które jednak zdążyły zaistnieć dawno temu ?
 ), żal za różne większe grzechy i mniejsze grzeszki, złość, frustracja i tak dalej. Wszystko to gdzieś tam we mnie siedzi, i też bardzo chciałabym się tego pozbyć raz na zawsze, żeby rozpocząć wszystko na nowo, z czystą kartą. Ale wiem, że to nie takie proste :/
 ), żal za różne większe grzechy i mniejsze grzeszki, złość, frustracja i tak dalej. Wszystko to gdzieś tam we mnie siedzi, i też bardzo chciałabym się tego pozbyć raz na zawsze, żeby rozpocząć wszystko na nowo, z czystą kartą. Ale wiem, że to nie takie proste :/ Pozostałe 20% wyłazi później w różnych sytuacjach, ale osłabione, taki bardzo cichy głosik (może to nawet zwykłe przyzwyczajenie) wtedy sobie myślę: Nie! pożegnałam się z tym przekonaniem, miało być tak i tak, won mi stąd. To nieprawidłowe przekonanie jest coraz słabsze, głosik coraz bardziej mizerny i takim sposobem prawidłowe przekonanie zastępuje nieprawidłowe
 Pozostałe 20% wyłazi później w różnych sytuacjach, ale osłabione, taki bardzo cichy głosik (może to nawet zwykłe przyzwyczajenie) wtedy sobie myślę: Nie! pożegnałam się z tym przekonaniem, miało być tak i tak, won mi stąd. To nieprawidłowe przekonanie jest coraz słabsze, głosik coraz bardziej mizerny i takim sposobem prawidłowe przekonanie zastępuje nieprawidłowe 

a mimo to gdzieś tam niedające objaw pozostają stare stłumione emocje.
 a mimo to gdzieś tam niedające objaw pozostają stare stłumione emocje. jakby chciał poznać ktoś bliżej tą metode, to piszcie. Myśle, że wszelkie błędy wyeliminowałem i wiem już jak się robi the work.
 jakby chciał poznać ktoś bliżej tą metode, to piszcie. Myśle, że wszelkie błędy wyeliminowałem i wiem już jak się robi the work.
 Nie powiem, całkiem miłe uczucie
 Nie powiem, całkiem miłe uczucie 
« Powrót do Prawo przyciągania na codzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alexa [Bot] i 0 gości