olator napisał(a):Pewnie Cie to zdziwi, ale zazdroszczę Ci... Ty przynajmniej go widzisz, masz szansę pogadać, dowiedzieć co i niego i wyjaśnić wszystko. W moim przypadku spotkanie mojego ex o którym marzę to cud. Masz 2 wyjścia... zmienić pracę i zacząć wszystko od nowa, odciąć się od niego i przyciągnąć nową miłość. To możliwe! 2 opcja to przyciągnąć go z powrotem. Może zmądrzeje, doceni Cie i będziecie szczęśliwi
zwyklakobieta napisał(a):https://www.youtube.com/watch?v=KBIFfVtF09c
https://www.youtube.com/watch?v=2jRJT9vuX0s
Czy jakaś dobra dusza mogłaby chociaż po krótce streścić co jest w tych filmach, ponieważ nie mogę znaleźc polskiej wersji a moj angielski jest na poziomie podstawowym
Monika22 napisał(a):zwyklakobieta napisał(a): Przez skupianie się na obecnej rzeczywistości (kiedy brak tej osoby przy tobie), wstrzymujesz spełnienie tego, czego chcesz. [/i]
monika_ napisał(a):Monika22 napisał(a):zwyklakobieta napisał(a): Przez skupianie się na obecnej rzeczywistości (kiedy brak tej osoby przy tobie), wstrzymujesz spełnienie tego, czego chcesz. [/i]
No jak rozumiecie to zdanie. Myslalam ze wlasnie jak sie skupie na wlasnej rzeczywistosci i sobie to sie spelnic moze z wiekszym prawdopodobienstwem niz w smutku i rozpamietywaniu. Nie chodzi o pojscie do przodu ze soba i swoja rzeczywistoscia?
lawendaa napisał(a):monika_ napisał(a):Monika22 napisał(a):[quote="zwyklakobieta]Jeśli np. pójdziesz na spacer do lasu i jesteś szczęsliwa, skupiasz się na obecnej rzeczywistości i wszystko jest ok, ale jeśli pójdziesz na ten sam spacer i idąc będziesz myślała o tym, że " kiedyś siedzieliśmy razem na tej ławce", albo że "kiedyś nie musiałam chodzić na spacery sama" to już jest niedobre[/quote]
olator napisał(a):Wiecie co dziś mi taka myśl przyszła do głowy... Przyciągam konkretną osobę. W sumie już jestem szczęśliwa, już czuję jakby była, jest coraz lepiej. Natomiast teraz zobaczyłam nowe zdjęcia tej osoby i sobie pomyślałam - serio jego chce? Czemu właściwe on? Co to oznacza? Odpuszczenie czy co?
« Powrót do Prawo przyciągania na codzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alexa [Bot], , Herbata_z_cukrem, Tala i 15 gości