Strona główna projektu   |   Wejście do gry   |   Forum PL

Co udało nam się w życiu przyciągnąć?

doświadczenia, sukcesy i przemyślenia

Re: Co udało nam się w życiu przyciągnąć?

Postprzez zdecydowana » 29 lut 2016, o 16:23

Scarlett gratuluję Ci :) Piszesz tak "na luzie', pewna siebie...Podoba mi się :D Stwierdzenie -" czuć się dobrze "- fajnie brzmi, ale nie każdy potrafi cieszyć się z codzienności, zwłaszcz tej " niechcianej" ;) Pisz nawet o pierdołach to też składa się na całość życia, a może motywować innych w tzw. gorszych chwilach :)
Nie próbuj, rób albo nie rób, nie ma próbowania :)- Mistrz Yoda

zdecydowana

Podziękował(a): 713 razy
Otrzymał(a) podziękowań: 342 razy

Postprzez Scarlett » 29 lut 2016, o 16:32

Dodam jeszcze jedną kwestię :) Kilka dni temu dopadła mnie kolka nerkowa. Pogotowie, kroplówka, ból nie z tej ziemi. Kto to miał, ten wie jak boli :D Nie biadoliłam: "Jezu, dlaczego ja? Przecież znam PP, powinnam być tylko szczęśliwa i hiperszczęśliwa". Zauważyłam plusy. A jakie one były? Ano od 7 marca wyprowadzam się do Poznania. Gdyby tam trafiło to chyba bym zeszła... Tutaj wszystko znam jak własną kieszeń i mam znajomości w szpitalu, a kroplówki miałam wymieniane w domu :D W Poznaniu nie wiem jak dałabym radę z takim bólem ogarnąć szpital, kroplówki. Byłabym sama jak palec. Dlatego doceniam, że stało się to teraz a nie później. ZAWSZE trzeba wyciągać plusy z każdej sytuacji. Bo nic nie dzieje się bez powodu :)
AFTER ALL, TOMORROW IS ANOTHER DAY.
Margaret Mitchell, Gone with the Wind

Scarlett

Podziękował(a): 233 razy
Otrzymał(a) podziękowań: 336 razy

Postprzez lawendaa » 29 lut 2016, o 17:37

Scarlett,
Po sesji juz dość długo, ale chciałam zrobic sobie troche przerwy od forum :D i akurat wczoraj stwierdziłam,ze wejdę i poczytam i prosze jakie niespodzianki :)

lawendaa

Podziękował(a): 11 razy
Otrzymał(a) podziękowań: 33 razy

Postprzez lena213 » 2 mar 2016, o 16:50

Od dłuższego czasu mam problem z przekonaniami. Stosowałam różne techniki, jednak miałam wrażenie że nic nie dają. Dzisiaj dużo myślałam jakby je tu zmienić, aż nagle przypomniała mi się sytuacja z przed kilku lat, kiedy nie wiedziałam że istnieje coś takiego jak pp. Przez jakiś czas miałam bardzo wielkie problemy i trudny okres. Problemy ustały, jednak przez długi okres czasu bałam się że wrócą. Ten strach był okropny, więc postanowiłam się ich pozbyć. Położyłam się i odprężyłam. Następnie wracałam wspomnieniami do każdego dnia, każdej emocji z tej sytuacji, był płacz. Następnie powiedziałam dość-i wyobraziłam sobie że zakopuje te wspomnienia głęboko w lesie. Że jestem od nich wolna.Że to był sen. Taką czynnoś, powtórzyłam znowu za jakiś czas. Stałam się wolna, strach ustał. Wspomnienia już mnie nie dręczyły. Po kilku latach zrobiło to taki odcisk na moim umyśle, że z ręką na sercu nie jestem pewna czy to aby na pewno mi się nieprzyśniło. :D Już wiem co robić, idę szukać blokad bo już wiem jak je skutecznie zmienić! :)
lena213

Podziękował(a): 2 razy
Otrzymał(a) podziękowań: 31 razy

Postprzez Scarlett » 5 mar 2016, o 16:28

Udało mi się przyciągnąć... zaproszenie na wesele :D
Jakoś w sierpniu trafiłam tu na technikę trzech tygodni gdzie spisywało się swoje cele i w jednym punkcie miałam zapisane: "Zostaję zaproszona na wesele". Technikę przerwałam po 14 dniach bo zdałam sobie sprawę, że tego typu rzeczy mnie nie kręcą i ogóle skończyłam z tymi pierdołami Ale nie ulegało zmianie to, że poszłabym sobie na wesele bo nie byłam z 5 lat a bardzo lubię. Miesiąc temu oglądałam sukienki i też pomyślałam sobie: "W takiej mogłabym iść na wesele".
Dziś dostałam zaproszenie :D W kwietniu się wybieram, a sukienkę kupię taką jaka mi się spodobała :D
AFTER ALL, TOMORROW IS ANOTHER DAY.
Margaret Mitchell, Gone with the Wind

Scarlett

Podziękował(a): 233 razy
Otrzymał(a) podziękowań: 336 razy

Postprzez badcrazygirl » 7 mar 2016, o 19:43

Ja w sumie zapomniałam o tym, ale mi się udało przyciągnąć wyjście na sylwestra 2015/2016. Sylwestra 2014/2015 spędziłam z koleżanką u mnie w domu na "posiadówie", ale jednak doszłam do wniosku, że nie to chcę robić w sylwka w przyszłym roku i napisałam sobie nawet jakąś kartkę, która nawet nie wiem gdzie jest już, że sylwestra 2015/16 spędzę na jakiejś imprezie - i faktycznie tak było. Dostałam zaproszenie od przyjaciela na imprezę sylwestrową.

badcrazygirl

Podziękował(a): 109 razy
Otrzymał(a) podziękowań: 35 razy

Poprzednia strona

« Powrót do Prawo przyciągania na codzień