No ja Wam powiem, że nawet w linka nie wchodzę, bo generalnie chyba nic by mnie tam nie zadziwiło...myślę że bicie piany jest zawsze biciem piany dla samego bicia i często ci bijący sami siebie nie rozumieją, a szkoda

Tak więc nie wiem co tam naskrobano, natomiast wiem jedno... chcąc się na bogactwo otwierać nie może to być otwarcie tylko w swoją stronę... trza życzyć bogactwa sobie ale również i innym, a zwłaszcza tym dzięki którym mamy szansę odblokować się na dobrobyt

Patrząc na AB to powiem, że Twórcom życzę żeby się kąpali w dobrobycie i spali pod pierzynkami z dobrobytu
Wiecie... jak człowiek pomyśli ile czasu i zaangażowania trzeba było włożyć w ten projekt, ile czasu trza było np. odebrać rodzince, albo zrezygnować z innych fajnych zajęć i takie tam związane z tworzeniem czegoś, to myślę że nieoddawanie tego za darmo ma głęboki sens, bo należy cenić swój czas, swoje umiejętności i to co się stworzyło, bez tego nie ma mowy o dobrobycie.
Niech AB ubogaca i grających i tych którzy AB stworzyli

Nawet jeśli ta wypowiedź wygląda jak pieśń pochwalna to nie szkodzi, jak mam ochotę śpiewać to śpiewam