Celowo użyłem słowa magicznych, ponieważ to jest jak magia. Jest tak ulotne, tak trudne do udowodnienia, ale widać efekty.
W tym miejscu opowiem o korzyściach jakie przynosi robienie prezentów dla osób, które nie grają w AB, które nawet nie słyszały o nim, które nawet nie wiedzą co to prawo przyciągania, które nie słyszały o Sekrecie.
Wykonując przelew jak najbardziej można robić zakupy celem sprezentowania ich właśnie takim osobom.
I tu ważna notka - zakupy robimy wpisując realne kwoty, kupując w realnie istniejących sklepach. Nie ma co iść na łatwiznę i wpisywać byle jakich danych o sprzedawcy, czy też mając na koncie przykładowo 3000 zł kupować znacznie droższych prezentów.
Mamy poczuć się jakbyśmy naprawdę kupowali rzeczy.
Jedno z moich doświadczeń dotyczy pewnego pana, poprawy naszego związku. Mam z nim dość częste kontakty, które nie należą do najprzyjemniejszych. Właściwie można by powiedzieć - nie należały, bo oto co zaszło.
Znamy się dobrze i wiem jakie ma pragnienia ta osoba, o czym marzy. Tak więc zacząłem kupować dla niego różności - coś do domu, do ogrodu, a gdy już dostawałem duże przelewy, to nawet kupiłem dla niego samochód o którym wiem, że mu się marzy. I tak stopniowo co jakiś czas robiłem te przelewy. Nie było ich nawet tak dużo, gdy zauważyłem poprawę w naszych relacjach. Pan ten witał mnie z radością, podawał mi rękę, zagadywał, uśmiechał się. I było to szczere, natomiast wcześniej traktował mnie można powiedzieć z buta, czyli na odczepnego, ponieważ musiał znosić moje towarzystwo.
Dodam, że robiąc zakupy dla niego czułem się szczęśliwy, że mogę mu to i tamto sprezentować. Wyobrażałem sobie jak on się cieszy, jak okazuje mi swoją wdzięczność.
I zadziałała magia, stał się swego rodzaju cud. Teraz gdy pomyślę, że mam się z nim spotkać to nie czuję już napięcia w brzuchu, jest wręcz przeciwnie - wiem, że ta osoba opowie mi jakiś dowcip, bo bardzo to lubi, wiem że miło porozmawiamy o jakiś pierdołach i będzie ogólnie bardzo dobra atmosfera.
To jest jedno z dobrodziejstwo AB - uzdrawianie w szerokim spektrum. Uzdrawianie nie tylko naszych relacji do pieniędzy, lecz naszych związków z innymi osobami.
Gorąco polecam abyście dokonywali podobnych zakupów.