ws-c3850-48f-s
dabacom.pl |
magicmind napisał(a):ukash napisał(a):Co do przyciągania konkretnej osoby to nie jest czasem tak że kluczową rolę odgrywają JEJ wibracje?No bo jeśli ktoś jest negatywnie nastawiony (nie że do nas, ogólnie do wszystkiego) a my próbujemy go przyciagać z pozytywnymi emocjami to chyba ciężko będzie
Coś w tym jest. To by tłumaczyło dlaczego wcześniej wpadałem na pewną dziewczynę a teraz od dawna już jej nie widuję
ukash napisał(a):magicmind napisał(a):ukash napisał(a):Co do przyciągania konkretnej osoby to nie jest czasem tak że kluczową rolę odgrywają JEJ wibracje?No bo jeśli ktoś jest negatywnie nastawiony (nie że do nas, ogólnie do wszystkiego) a my próbujemy go przyciagać z pozytywnymi emocjami to chyba ciężko będzie
Coś w tym jest. To by tłumaczyło dlaczego wcześniej wpadałem na pewną dziewczynę a teraz od dawna już jej nie widuję
Powiem Ci że też miałem kilka sytuacji to potwierdzających.
Czyli wychodzi na to że jak chcemy przyciągnąć kogoś źle nastawionego do życia albo kto nas nie lubi itp. to musimy o tej osobie myśleć ale negatywnie![]()
magicmind napisał(a):Czyli zakładając ze ona teraz wolałaby mnie nie spotkać to powinienem negatywnie do tego podchodzići znowu zaczniemy sie widywać
magicmind napisał(a):W dziecinstwie zawsze nie chcialem wpadać na typów którzy dawali mi w kość i czesto ich przyciagałem
ukash napisał(a):Wiem! Zrobie eksperyment Znam pewną osobę, która niezbyt mnie lubi, ale ostatnio prawie w ogóle jej nie widuję (mi jest raczej obojętna, nie żywię do niej urazy itp.). Teraz celowo zacznę o niej myśleć negatywnie (żeby nie było, tylko i wyłącznie w ramach eksperymentu), bede ją wyklinał w myślach, wizualizował jak się kłócimy itp. Postaram się, aby te uczucia były możliwie jak najbardziej realne. Zobaczymy czy nasze wspólne nie lubienie sie będzie nas do siebie przyciągać
M3chocolate napisał(a):Czy ja dobrze rozumiem ? Osób które nie lubimy i nie chcemy ich spotkać to i tak ich spotamy bo one Nas nie lubią,albo żle o nas myślą?
Hm, tak się zastanawiam... Z własnego doświadczenia nie wiem jeszcze na jakiej zasadzie to dokładnie działa, ale odnosząc się do teorii na temat PP ja to widzę nieco inaczej. Jest osoba, która nas nie darzy sympatią. W tym przypadku co robimy, to zmieniamy nasz sposób myślenia- myślimy o tej osobie w jak największych pozytywach, radujemy się, wizualizujemy przyjaźń itp. I sądzę, że efekt będzie taki, że osoba ta powinna zmienić swoje nastawienie do nas na lepsze, a nie oddalać się z powodu innych wibracji: ona negatywne, my pozytywne.
« Powrót do Prawo przyciągania na codzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alexa [Bot], i 13 gości