Strona główna projektu   |   Wejście do gry   |   Forum PL

Witam:)

jeśli masz ochotę to tu zagadaj po raz pierwszy

Witam:)

Postprzez latte » 24 gru 2012, o 00:54

Witam! PP interesuję się już od dawna. Przez jakiś czas stosowania pozytywnego myślenia, afirmacji i wiary stwierdziłam, że to naprawdę działa! Żyło mi się świetnie, przyciągnęłam wiele pozytywnych zdarzeń :) Jednak przyszło również niepowodzenie, przez które porzuciłam wiarę w PP... i to był mój błąd.
Zarejestrowałam się na forum, bo nie wszystko jeszcze rozumiem i potrafię zastosować. Chciałabym poczytać i popytać Was o pewne rzeczy, żebym potrafiła zmienić swoje dotychczasowe życie pełne pecha, porażek i narzekania w życie szczęśliwe i wypełnione sukcesami ;)
Imagination is everything. It is the preview of life's coming attractions.

latte

Podziękował(a): 25 razy
Otrzymał(a) podziękowań: 10 razy

Re: Witam:)

Postprzez boseti » 28 gru 2012, o 21:40

hejka
i wytrwałości życzę :)
Miej wyrąbane a będzie Ci dane :) Nicky

boseti
Wspieram Abraham Bank

Podziękował(a): 97 razy
Otrzymał(a) podziękowań: 52 razy

Postprzez syllaqmadam » 30 gru 2012, o 16:37

hej , to nie na darmo przeżywasz porażki one ujawniają się pod wpływem pracy nad sobą i głębszych pragnień,pragnień boskiego życia,a żeby takiego doświadczać musisz widzieć błędy wewnątrz siebie,one teraz odzwierciedlają się w rzeczywistości abyś miała szanse jest przekwalifikować, notuj je abyś ich nie ominęła porażki notowane bardziej łatwo można uwypuklić i je złamać. Odwagi my ci pomożemy :D
Otwieraj nowe watki mów,pisz pytaj a dojdziesz,dojdziemy wspólnie co cie gnębi.
Ja tu znalazłam większa polowe siebie,dzięki mądrym osobom i kochającym :) przez ok dwa lata ;)
Cześć.
Możesz zdecydować się myśleć w sposób, który pomoże ci osiągnąć szczęście i sukces, zamiast w sposób, który cię od szczęścia i sukcesu oddala.

syllaqmadam
Wspieram Abraham Bank

Podziękował(a): 180 razy
Otrzymał(a) podziękowań: 94 razy

Postprzez latte » 30 gru 2012, o 20:35

Dzięki Kochani :)
Syllaq, ja na tym forum jestem od kilku dni, wiele wątków przeczytałam i Wasze wszystkie rady staram się zastosować w życiu. To forum i Wasze wypowiedzi dodają dużo siły... i mimo, że jestem z Wami od niedawna i nie wszystko się układa tak jakbym chciała, to jako taka pogoda ducha mnie nie opuszcza, bo wierzę, że wkrótce to się zmieni :) Zapewne wcześniej siedziałabym teraz i się dołowała..ale nie..nie tędy droga :)
Wiem jakie błędy popełniam. Nie wszystkie jeszcze potrafię zmienić, ale się staram.

W ogóle, dziękuję za to forum :)
Imagination is everything. It is the preview of life's coming attractions.

latte

Podziękował(a): 25 razy
Otrzymał(a) podziękowań: 10 razy

« Powrót do Powitania