lifeisamiracle napisał(a):magicmind napisał(a):lifeisamiracle napisał(a):Chyba nie rozumiesz, o co chodzi z trollingiem. Ja staram się pomóc ludziom na forum, zabrzmi to teraz nieskromnie, ale uważam, że moje posty trzymają poziom. I ty nazywasz mnie trollem? Śmieszny jesteś.
Tak trzymasz poziom
Napisałam "moje posty trzymają poziom"
Owszem, trzymają.
Nikt mi nie musi tego mówić, sama o tym wiem.
Do reszty się nie odniesiesz, bo rozumiem, że nie udźwigniesz?
No niezły mam ubaw z Ciebie, nie bierz tego do siebie a przyjmij za dobrą monetę ,że rozbawiłaś jednego człowieka dzisiaj
Po prostu Twoje posty same o Tobie dużo mówią i do czego ja mam się odnosić? Ale jeżeli ci zależy to proszę :
Chyba nie myślisz, że będę się spinać przez sytuację na forum
Moim zdaniem możesz się spinać a nawet płakać w poduszkę z powodu jakiś głupich kłótni dlatego miałem lekkie wyrzuty sumienia z powodu tego ,że mnie to rozbawiło jak sie zachowujesz.
Ale skoro twierdzisz ze jest OK z Tobą tak to przyjmuję
Ale moim zdaniem nie jest OK.
Aż dwa! Z tobą przez chwilę (więc już zawsze będziesz nastawiony do mnie "anty", co tylko pokazuje jakim czlowiekiem jestes, bo ja mam do ciebie neutralne nastawienie
) oraz z Anielką, gdzie mialam własne zdanie, a ona pokłóciła się chyba z połową forum. O jejku, jejku, ale jestem złym człowiekiem!!!
Nie śledzę tak uważnie forum i przyznam ,że nie wiem z iloma ale jestem przekonany ze było tych osób sporo
Może nie chodzi o same kłótnie ale twoje złośliwości pod adresem rożnych osób czy jakieś insynuacje.
Błąd! Nie pisałeś
Czytam to o sobie po raz pierwszy.
Serio? może nie przeczytałaś bo byłem pewny ze Ci tak napisałem.Jak nie to wybacz, pewnie sie powstrzymałem.
A podsumowując dalej nie odpowiedziałaś co niewłaściwego jest w postach Smile a także dlaczego uważasz ze to Troll i facet.
Serio ten opis odczuć na plaży jest taki niewłaściwy dla Ciebie? Kokoski również?
Ja czytając to wyobraziłem sobie ,że jestem na plaży i to jak to opisała pozwoliło mi skupić sie na tych zmysłach i lepiej to odczuć.
Dla mnie ten opis był zabawny i pełen pozytywnych wibracji.Z resztą już tu jedna osoba napisała ze miała takie same odczucia do jakiegoś innego postu Smile.
Na dodatek spodobało mi sie to ,że Smile totalnie nie próbowała ci oddać za to ze się dowalasz do niej
Ale rozumiem ze ty jesteś Sherlock i wiesz coś czego my nie wiemy